Mina tjänster

Mina tjänster

MENTAL TRÄNING


Genom mental träning får du de verktyg du behöver för att kunna utvecklas, orka mer, ha roligare och vara mer fokuserade och lugna i ditt utövande.

FÖR IDROTTSLAGET OCH FÖRENINGEN


Regelbunden praktisk träning i kommunikation och samarbete skapar vinnande team. Jag handleder i processen till ett vinnande team.

BUISSINES COACHING


Business Coaching är det mest  fokuserade sättet för en individ eller verksamhet att få ut mesta möjliga av de resurser som finns till förfogande. Här sätter vi fokus på verksamheten och dess möjligheter.

FÖR LEDARE


En klok ledare inser värdet av att utveckla de beteendemässiga egenskaperna hos sig själv och sina medarbetare. Självkännedom är ett centralt begrepp när vi talar om ledarskap. Om man skall kunna leda andra människor så måste man först kunna leda sig själv.

HANDLEDNING FÖR STARKARE  FÖRETAG/ORGANISATION 


Med processinriktad handledning  stärks yrkesrollen för att tydligare se verksamhetsuppdragets specifika karaktär samt bibehålla den bestämda struktur som verksamheten vilar på.

FÖRELÄSNINGAR


Då och då behöver vi fylla på med mer energi eller introducera ett nytt projekt på ett positivt sätt. Det kan också handla om att skapa tydlighet och struktur eller på ett effektivt sätt få ett team att gå i samma riktning.

"Att vinna mästerskapet ...


..var en lång process. Säsongen hade både stora segrar och svåra förluster.


Jag är skyldig ett stort tack till min mentala tränare Lennart Augustson som guidat mig de senaste 5 åren och hjälpt mig att bli den man jag är idag.

Lennart hjälpte mig att njuta av mina segrar och ta mig igenom alla utmaningar. Jag hade inte varit världsmästare om det inte vore för Lennart."


Timmy Hansen

Världsmästare, Rallycross 2019

 

"VI ÄR MYCKET VÄL NÖJDA..."

"...med det arbete Lennart har utfört och på det sätt hans tankar och idéer hjälper oss i vårt fortsatta arbete.


I vår handledning har det varit en del påminnelser, nya infallsvinklar och en del ”aha-upplevelser” vilket har varit uppskattat.

Fredrik Krait

Tidigare Områdeschef Arbete och försörjning, Eskilstuna kommun

"ATT JOBBA MED..."

"...Lennart har givit mig otroligt mycket i mitt ledarskap. Han har med enkla metoder givit mig energi att lösa svåra  arbetsuppgifter. Han har fått mig mer organiserad och strukturerad i mitt arbete.

Efter att ha arbetat med Lennart känner jag mig  tryggare i min ledarskapsroll ..."

Magnus Lampert

Förbundskapten för Svenska Bangolfförbundet. 

"UNDER DESSA DRYGT..."

"...ett och ett halvt år har jag inte bara tagit ett JSM silver i rallycross 2020 och blivit Svensk Mästare 2021, utan också växt otroligt mycket som människa och börjat tro på mig själv. Lennart har hjälpt mig att bli starkare mentalt men också hitta tillbaka glädjen i att tävla..."   

Klara Andersson

Svensk Mästare 2021